Logo zenderstreeknieuws.nl


Proeftraining Peutervoetbal bij IJFC

  Verenigingen

Al twee seizoen kunnen ook de allerkleinsten onder ons genieten van voetbal bij IJFC namelijk bij het Peutervoetbal. Eens per maand komen er rond de 40 peuters tussen de 2-4 jaar bij IJFC een zogenoemde peutertraining volgen. Ook komend seizoen zal IJFC doorgaan met het Peutervoetbal en daarom vindt er op woensdag 28 juni een gratis proeftraining plaats voor geinteresseerde peuters en hun ouders. De training zal plaatsvinden op Sportpark Groenvliet van 09.30 tot 10.15 uur.

Tijdens de trainingen van het Peutervoetbal kunnen peuters spelenderwijs kennis maken met voetbal door middel van allerlei spelletjes en oefeningen met de bal. Een leuke en leerzame manier voor peuters om vroegtijdig met sport in contact te komen! De kosten voor het peutervoetbal zullen voor een half seizoen weer €15 gaan bedragen.

Aanmelden voor een proeftraining Peutervoetbal bij IJFC kan via peutervoetbal@ijfc.nl of via de website http://www.ijfc.nl/732/aanmelden-peutervoetbal/. Vermeld hierbij de volgende gegevens:

·         Naam peuter

·         Geboortedatum

·         Naam ouder(s)/verzorger(s)

·         Telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s)

Specifieke informatie over de peutertraining volgt na aanmelding. Voor overige vragen kan er ook via bovenstaand emailadres contact worden gezocht.

Reageer als eerste
Meer berichten