Logo zenderstreeknieuws.nl


Het oude bestuur van de gymvereniging. V.l.n.r.  boven: Bianca van Beek, Georgine van Ettinger, Willy van Schaik; onder: Wendy Kruyswijk, Karen Duits en Chantal Helsloot. (Foto: SSS Lopik)
Het oude bestuur van de gymvereniging. V.l.n.r.  boven: Bianca van Beek, Georgine van Ettinger, Willy van Schaik; onder: Wendy Kruyswijk, Karen Duits en Chantal Helsloot. (Foto: SSS Lopik)

Gymnastiekvereniging SSS Lopik neemt afscheid van bestuur

  Verenigingen

Lopik - Tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 7 november heeft de Gymnastiekvereniging SSS Lopik afscheid genomen van het oude bestuur. Sommige bestuursleden hebben al ruim 25 jaar hun functie vervuld en daarvoor is de gymvereniging ze zeer dankbaar.

Georgine van Ettinger heeft als enige geen afscheid genomen van het bestuur. Wel van haar functie als secretaris. Georgine zal als algemeen lid actief blijven bij het bestuur.

Afgelopen voorjaar had het oude bestuur al aangegeven dat ze op zoek waren naar nieuwe bestuursleden. Het nieuwe bestuur, bestaande uit voorzitter Fieke Bergstra, secretaris Petra van Vliet, penningmeester Esther van Elteren en de algemene leden Monique van Wegen, Marijke Boele en Georgine van Ettinger, heeft reeds de taken met veel enthousiasme overgenomen. De ledenadministratie blijft in handen van Judith Noordanus.

De nieuwe bestuursleden zijn direct aan de slag gegaan en hebben een nieuw eigentijds logo ontworpen en een mooie flyer gemaakt om de gymnastiekvereniging meer onder de aandacht te brengen en beter te presenteren. Enkele nieuwe activiteiten zoals Free Runnen en het Nijntje Beweegdiploma voor peuters en kleuters, staan erg in de belangstelling en hebben al meerdere nieuwe leden opgeleverd.

Dankzij de inzet van de leden voor de stroopwafelactie, de verkoop van loten van de Grote Clubactie en diverse donaties, is er voldoende bijeengebracht om de professionele Air Track Pro Silent te bestellen. Op de 12-meter lange opgeblazen baan van de Air Track kunnen zowel jongere als oudere sporters op een veilige manier oefenen en verschillende gymonderdelen uitvoeren. De gymnastiekvereniging SSS Lopik verwacht dat de Air Track in januari 2017 wordt geleverd.

Reageer als eerste
Meer berichten