V.l.n.r.: Cees Verhoef en Frans Laurijssen 40 jaar, Sjaak van Bennekom die de spelden uitreikte, Sjaak Helsloot en Cees van Zwienen 25 jaar en Coen Veldhuizen 40 jaar. Niet aanwezig was Martin Broers 25 jaar.
V.l.n.r.: Cees Verhoef en Frans Laurijssen 40 jaar, Sjaak van Bennekom die de spelden uitreikte, Sjaak Helsloot en Cees van Zwienen 25 jaar en Coen Veldhuizen 40 jaar. Niet aanwezig was Martin Broers 25 jaar. (Foto: Kleur en Zang)

Jubilarissen bij vogelvereniging Kleur en Zang

  Verenigingen

Vogelvereniging Kleur en Zang heeft zaterdag 6 jubilarissen mogen huldigen voor hun jarenlange trouwe inzet en lidmaatschap. Alle jubilarissen werden door een lid van het hoofdbestuur van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers op passende wijze in het zonnetje gezet en voorzien van de speld van deze bond.

Vogelvereniging Kleur en Zang is met zijn circa 180 leden een van de grootste vogelverenigingen in het land.

Door leden van de vereniging worden vele soorten vogels gehouden, waaronder zangkanaries, kleurkanaries, postuurkanaries, europese vogels, zebravinken, grasparkieten, veel soorten grote parkieten, allerlei tropische vogels en nog enkele andere soorten.

Op de foto v.l.n.r.: Cees Verhoef en Frans Laurijssen 40 jaar, Sjaak van Bennekom die de spelden uitreikte, Sjaak Helsloot en Cees van Zwienen 25 jaar en Coen Veldhuizen 40 jaar.

Niet aanwezig was Martin Broers 25 jaar.

Meer berichten