Zonnebloem Jubilarissen (10 jaar) - van links naar rechts: Antoinette Betzold, Yvonne Teunisse, Els Bongenaar, Sophie Bos en Marinette Faber.
Zonnebloem Jubilarissen (10 jaar) - van links naar rechts: Antoinette Betzold, Yvonne Teunisse, Els Bongenaar, Sophie Bos en Marinette Faber. (Foto: Wilma Trompetter van de Zonnebloem)

Jubilarissen bij de Zonnebloem IJsselstein

  Verenigingen

IJsselstein - Tijdens de afdelingsvergadering van de Zonnebloem, afdeling IJsselstein werden op dinsdag 17 september 5 vrijwilligers gedecoreerd met een zilveren speld en in de bloemetjes gezet.

Op deze manier werden ze bedankt voor hun inzet sinds 2009. Al 10 jaar zijn zij enthousiaste vrijwilligers en ze gaan door met onder andere hun bezoeken aan de Zonnebloem-gasten, het organiseren van ontmoetingsdagen en gezellige uitstapjes.

Tijdens dezelfde bijeenkomst werd de afdeling echter ook geconfronteerd met het feit, dat dit voor de huidige voorzitter, Piet Swager de laatste vergadering was, waarbij hij de voorzittershamer hanteerde. Hij is nog niet meteen helemaal uit beeld, omdat hij zijn inzet voor de ontmoetingsdag op 16 oktober nog heeft toegezegd.

Zonnebloem afdeling IJsselstein is naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter. Is dit misschien iets voor u? Neemt u dan contact op met het secretariaat: Clarie van de Langenberg, via email: c.vandelangenberg@xs4all.nl of via telefoonnummer 06-21 976 882. Wij informeren u graag over de inhoud van deze taak. Meer informatie over Zonnebloem IJsselstein: www.zonnebloem.nl/ijsselstein-ut.

Lees ook

Meer berichten