Foto: IJFC

IJFC wint euro 8.332 in tv-programma EchtWaar?!

  Verenigingen

IJsselstein - Op 28 augustus jl. speelde een mix van IJFC-leden mee met het programma Echt waar?! van Talpa. Hierin spelen leden van verschillende clubs die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij tegen elkaar om kans te maken op 50.000 euro voor zijn of haar club.

De sessie waarin IJFC meespeelde werd op zaterdag 5 oktober jl. uitgezonden. Daarin was te zien dat IJFC na een zeer spannend verloop  - op enig moment waren zij in de race voor de 50.000 euro - uiteindelijk met 8.332 euro naar huis ging. Deze opbrengst wordt besteed aan de renovatie van de kantine, die afgelopen zomer vrijwel volledig door vrijwilligers is uitgevoerd.

In "Echt Waar?!" draait alles om de meest ongelooflijke waarheden en bizarre verhalen. Honderd deelnemers (10 clubs, elk bestaande uit 10 deelnemers) krijgen per opnamesessie steeds twee stellingen of verhalen voorgelegd. Eéntje daarvan is waar en de ander is lariekoek. Aan de deelnemers de uitdaging om de zin van de onzin te scheiden en aan te geven of de stelling waar of niet waar is. Er waren in totaal 6 sessies.
 

Meer berichten