Blijdschap na een gewonnen wedstrijd touwtrekken.
Blijdschap na een gewonnen wedstrijd touwtrekken. (Foto: Brecht van den Burg)

Feestelijke afsluiting voetbalseizoen bij VVIJ

  Verenigingen

IJsselstein - Afgelopen weekend op zaterdag 4 en 5 juli vond op sportpark Groenvliet bij voetbalvereniging V.V.IJ. in tijdsblokken van twee uur de feestelijke afsluiting plaats van het voetbalseizoen 2019 - 2020. Uiteraard met in acht neming van de nieuwe richtlijnen van het RIVM- en de gemeente IJsselstein.

Het betrof een sport & spel evenement georganiseerd door de toernooicommissie van V.V.IJ als alternatief voor de gemiste jeugdtoernooien en voetbalkamp van de mini’s t/m de jeugd onder de 19 jaar welke vanwege Covid-19 dit jaar waren afgelast.  

De jeugd, ouders en alle vrijwilligers van V.V.IJ. kregen zo alsnog de gelegenheid om op een gezellige en sportieve manier het seizoen af te sluiten. De spellen- en activiteiten waren op vier voetbalvelden uitgezet en bestonden o.a. uit levend tafelvoetbal, speedschieten, touwtrekken, keepers clinic, hindernisbaan en schiet Kees (Mitch in apenpak) de aap van z’n fiets.

De zon liet zich tussen enkele lichte buien sporadisch zien, maar de lachende gezichten van alle jeugdspelers lieten de zon in het hart van de vereniging schijnen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden