Nieuw seizoen peutervoetbal van start bij IJFC

  Verenigingen

IJsselstein - Bij IJFC gaat woensdag 2 september het nieuwe peutervoetbalseizoen weer van start. 

Dit seizoen gebeurt dat in samenwerking met de Voetbal BSO. De trainers van de Voetbal BSO hebben allen een sportopleiding en voetbalachtergrond. Door samen te werken kunnen de peuters niet alleen vaker trainen, maar krijgen ze een nog uitgebreidere voetbaltraining.
Het peutervoetbal is bedoeld voor peuters van 2 en 3 jaar die gemiddeld twee keer in de maand trainen. De trainingen zijn op de woensdagmorgen en duren 45 minuten. Tijdens deze trainingen kunnen peuters spelenderwijs kennis maken met voetbal door middel van allerlei spelletjes en oefeningen met de bal zoals dribbelen, schieten op de leeuwen en doelpunten scoren.
Er worden twee groepen op leeftijd gemaakt: peuters van 2 jaar van 09.30 tot 10.15 uur en peuters van 3 jaar van 10.30 tot 11.15 uur. Het aantal plaatsen per groep is echter beperkt.
De kosten zijn 50 euro per seizoen voor 21 voetbaltrainingen. Een half seizoen van tien trainingen kost 25 euro. De voetbaltrainingen vinden plaats bij voetbalvereniging IJFC op Sportpark Groenvliet aan de Heemradenlaan. Mogelijk wordt er in de winterperiode een aantal keer uitgeweken naar een zaal
Opgeven voor het peutervoetbal kan via de website onder het kopje Peutervoetbal op de website www.ijfc.nl of via de mail peutervoetbal@ijfc.nl. Na de inschrijving volgt een definitieve bevestiging van deelname en verdere informatie.

Meer berichten