Logo zenderstreeknieuws.nl


FOTO: De IJsselsteinse Frietzaak
FOTO: De IJsselsteinse Frietzaak

IJsselsteinse FrietZaak gaat voor de Top 3

  Zakelijk

Sinds begin januari is De IJsselsteinse FrietZaak geopend in de Voorstraat. Nog voor de opening was het doel om door te dringen tot de Top 10 van de AD Friettest. Door de enthousiaste reacties van de klanten is de ambitie inmiddels opgeschroefd naar een plaats in de Top 3.

Daarvoor is het wel nodig dat het testpanel nieuwsgierig genoeg is om de FrietZaak te bezoeken en te beoordelen. En daarvoor zijn uiteraard stemmen nodig. De oproep is dan ook: 'Laat jouw stem blijken door een mail te sturen aan friettest@ad.nl

Als tegenprestatie krijgt iedereen die zijn of haar mail aan het AD uitprint en meeneemt tot 31 maart 2017 een kleine puntzak voor maar 1 euro.

In De IJsselsteinse FrietZaak worden de Agria's en Frieslanders door enthousiaste, stylish geklede Friet Specialisten, gewassen, geschraapt, handmatig gesneden en voorgebakken, om op bestelling vers te worden afgebakken.

Daarnaast verkoopt De Frietzaak ambachtelijke snacks als slagersfrikandel, slagersgehaktbal, Souflesse, kipsaté en Utrechtse Croquette, met rundvlees, groenten of garnalen.

''Aan ons ligt het dus zeker niet, wij zullen onze service en kwaliteit blijven bewaken en behouden, mede ook door de samenwerking met Meesters van de Friet.''

Zie ook: www.deijsselsteinsefrietzaak.nl

Reageer als eerste
Meer berichten