Logo zenderstreeknieuws.nl


Frits Mulder realiseerde met boekhandel Logica zijn droom. (Foto: Lysette Verwegen)
Frits Mulder realiseerde met boekhandel Logica zijn droom. (Foto: Lysette Verwegen)

Logica al vijf jaar hét paradijs voor boekenliefhebbers

  Zakelijk

IJsselstein - Frits Mulder startte zijn boekhandel in de crisis terwijl de meeste boekhandels gesloten werden. Een gedurfd karwei waar hij nooit spijt van heeft gehad, want zijn hart ligt bij de boeken. Boekhandel Logica viert deze week het eerste lustrum met het boekengala op 23 maart.

In 2012 droegen Mulder en echtgenote Anneke de leiding van The Readshop over aan zoon Stéphan en zijn Melviënne. Frits verwezenlijkte zijn droom en gaat door zoals zijn klanten van hem gewend zijn: met het jaarlijkse boekengala, signeersessies van bekende auteurs en activiteiten die passen bij de actualiteit, nieuwe boeken en de tijd van het jaar. En meer: "We hebben een piano in de winkel waar klanten op kunnen spelen als ze willen."

Met de leestafel, midden in de zaak, is Logica dé boekhandel voor boekenliefhebbers. "We willen ons onderscheiden", aldus Frits. Ook met het uitgebreide assortiment boeken: van bestsellers en nieuwe titels tot literaire werken en een variatie aan Engelse boeken, historische werken, kookboeken en meer. "Wat we niet hebben kunnen we bestellen en binnen 24 uur leveren." En standaard beschikbaar: kennis en service.

Gratis kaarten voor het boekengala – mét auteurs Rosita Steenbeek en Tomas Ross, muziek, een hapje en drankje en samenwerking met lunchroom De Lakei – zijn af te halen bij Logica in de Benschopperstraat 17. Kijk ook op www.boekhandellogica.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten