Logo zenderstreeknieuws.nl


Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging.(Foto: PR Aldi)
Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging.(Foto: PR Aldi)

Dringen bij opening Aldi IJsselstein

  Zakelijk

IJsselstein - Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging. Nadat burgemeester Patrick  van Domburg en de filiaalleidster mevrouw Tonia van den Ham woensdagochtend officieel het lint hadden doorgeknipt, stroomde de winkel vol met  klanten.

"We zijn blij met deze Aldi-vestiging. Hiermee is de wens van veel IJsselsteiners in vervulling gegaan", aldus de burgemeester.

Het was al direct een drukte van belang. In de winkel stonden meteen rijen voor alle kassa's. De 400 tassen met mooie prijzen die werden weggegeven, waren voor half 11 reeds vergeven. Op de parkeerplaats werd het in de ochtend chaotisch door de drukte. Enkele Aldi-medewerkers hebben de automobilisten vervolgens geholpen door het verkeer te regelen.

Het was zo'n drukte van belang dat wethouder Marijke van Beukering hielp met het aanreiken van de nieuwe mandjes aan de klanten.

Direct bij het afgebakken brood was er al een opstopping. De hele ochtend bleef het een drukte van belang. ''Fijn dat Aldi er eindelijk is", was een vaak gehoorde zinsnede.

Ook de Foodtruck die naast de ingang stond bleek een succes. Mensen konden er vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten proeven. In de weken na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.
Ook de speciale Aldi-openingsaanbieding van vier versgebakken appelflappen was een topper.

Reageer als eerste
Meer berichten