Logo zenderstreeknieuws.nl


Met vereende krachten opende burgemeester Van Domburg met de familie Schimmel en wethouder Van Beukering de nieuwste Plussupermarkt. Foto: Lysette Verwegen
Met vereende krachten opende burgemeester Van Domburg met de familie Schimmel en wethouder Van Beukering de nieuwste Plussupermarkt. Foto: Lysette Verwegen

Regen van complimenten voor de nieuwe Plus

  Zakelijk

IJsselstein - De tweede Plus J. Schimmel aan de Panoven is geopend. Het werd een feestje met landelijke publiciteit, want ook weerman Piet Paulusma maakte zijn opwachting. 's Avonds kon heel Nederland op televisie vanuit IJsselstein het bekende 'oant moarn' horen.

Het openingslint gaf vorige week dinsdag niet mee, maar met een grote schaar en hulp van Jaap Schimmel met echtgenote Johanna en zoon Dennis en wethouder Van Beukering kreeg burgemeester Van Domburg het toch voor elkaar. Personeel met familie, genodigden en collega-ondernemers namen dinsdagavond een kijkje in de winkel, woensdagochtend volgde een massale toeloop van klanten.

Plus J. Schimmel 2.0 aan de Boerhaaveweg 31/Panoven is een aanwinst voor IJsselstein en het regende complimentjes. 'Ik heb nog nooit zo'n grote supermarkt gezien.' 'Hier rij je voor om.' 'Niet te vergelijken met andere supermarkten.' De winkel is overzichtelijk, het productassortiment en de versafdeling – met ook veel lokale en regionale producten – zijn ongekend groot en de gangpaden zijn ruim.

Blikvanger en noviteit is 'de makerij', voor verse pizza's, vers bereide maaltijden, soep, vis en salades en waar kip wordt gegrild. "Lekker makkelijk voor na het werk", aldus een van de klanten. "Gratis parkeren voor de deur, boodschappen halen en een verse maaltijd meenemen. Gemak dient de mens. Deze Plus is echt een aanwinst."

Reageer als eerste
Meer berichten