Logo zenderstreeknieuws.nl


Bestuursvoorzitter George Terberg ontving de award uit handen van Prinses Laurentien.  ''Een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers.'' (Foto: Stichting Familie Onderneming)
Bestuursvoorzitter George Terberg ontving de award uit handen van Prinses Laurentien. ''Een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers.'' (Foto: Stichting Familie Onderneming)

Terberg Group Familiebedrijf van het Jaar 2017

  Zakelijk

IJsselstein - De IJsselsteinse Terberg Group is uitgeroepen tot Familiebedrijf van het Jaar 2017. Bestuursvoorzitter George Terberg ontving de jaarlijkse Familiebedrijven Award vorige week in de Nieuwe Kerk te Den Haag uit handen van Prinses Laurentien.

De jury was unaniem in haar eindoordeel. Bestuursvoorzitter George Terberg: "Wij zijn hier ongelooflijk trots op en beschouwen dit als een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers die dag in dag uit hun uiterste best doen om in de wereld succesvol te zijn.''

Terberg Group blinkt volgens de jury uit in innovatie, is erg veranderingsgezind en blijft groeien door een efficiëntere en vernieuwde wijze van productie. John Fentener van Vlissingen, voorzitter van de Stichting Familie Onderneming: ''Binnen dit familiebedrijf heeft men oog voor de eigen medewerkers en dat resulteert in een positieve sfeer. Betrokkenheid staat centraal binnen de Terberg Group.''
De basis van de huidige Terberg Group werd 148 jaar geleden gelegd met een smederij in Benschop. Vier generaties later is Terberg specialist in de fabricage van terminaltrekkers. Deze zware voertuigen worden vooral in havens en op rangeerterreinen ingezet en zorgen voor het transport van containers vanuit schepen of goederentreinen naar opslagloodsen. De voertuigen van Terberg rijden rond op de grootste zeehavens ter wereld. Daarnaast kent het grote publiek Terberg ook van leaseauto's.

Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen.

De overige drie finalisten dit jaar waren Brabantia te Valkenswaard, Koninklijke A-Ware Food Group BV te Almere en Koninklijke Zeelandia Groep BV te Zierikzee.

Reageer als eerste
Meer berichten