Logo zenderstreeknieuws.nl


Ondernemer Jos de Wit is trots op de nieuwe winkel. (Foto: Lysette Verwegen)
Ondernemer Jos de Wit is trots op de nieuwe winkel. (Foto: Lysette Verwegen)

Naar de Panoven voor de nieuwe Fietsspecialist

  Zakelijk

IJsselstein - Er werd ruim een jaar naar uitgekeken: de opening van Fietsspecialist Panoven. Op Bevrijdingsdag, 5 mei, gingen de deuren open. Een feestje voor de fietsliefhebbers en ondernemer Jos de Wit en Ed Leeuwerke.

In de prachtige nieuwbouw aan de Boerhaaveweg 35, naast de nieuwe Plus en Aldi, kunnen klanten terecht voor een uitgebreid assortiment fietsen voor jongens en meisjes en van oma- en de populaire mamafietsen tot herenfietsen en de populaire transportfietsen van favoriete merken als Trek. Uiteraard is er een ruime keuze aan e-bikes, met de winnende e-bikemerken Qwic en BSP uit de test van de Consumentenbond als blikvangers. "Prachtige fietsen voor een mooie prijs vanaf 1.399 euro."

De tweede verdieping biedt plaats aan een merkassortiment racefietsen en mountainbikes. En aan occasions. "Daarmee geven we ook een maatschappelijke invulling aan onze zaak, want klanten kunnen vanuit de Stichting Leergeld bij ons voor een fiets terecht." Regenkleding van AGU, accessoires en wielrenkleding maken de winkel compleet.

Wat 'mee verhuisd' is vanaf de tijdelijke locatie aan de Energieweg: "De uitgebreide werkplaats en de topservice. De koffie staat klaar en we hebben nog steeds leenfietsen en de bestelbus voor de gratis haal- en brengservice in IJsselstein."

Kijk voor openingstijden, acties en informatie op www.fietsspecialistpanoven.nl

Reageer als eerste
Meer berichten