Momenten van Leven IJsselsteins nieuwste winkel


Voor eigenaar Van Oostrum zijn alle momenten van het leven belangrijk. (Foto: Lysette Verwegen)
Voor eigenaar Van Oostrum zijn alle momenten van het leven belangrijk. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: Lysette Verwegen)

Momenten van Leven IJsselsteins nieuwste winkel

  Zakelijk

'Momenten van leven' is de naam van de nieuwste winkel in de Utrechtsestraat 43. Een winkel vol unieke cadeaus voor alle momenten van het leven: van geboorte, verjaardagen, en vriendschap tot huwelijk, jubilea, feestdagen en verdrietige momenten bij overlijden.

IJsselstein - Hendrik-Jan van Oostrum en echtgenote Saskia zijn de trotse eigenaars van de winkel die ze samen bedachten. Van Oostrum is sinds enkele jaren werkzaam in de uitvaartbranche. "Daar doen we alles zelf, van kaart tot uitvaart, wat uniek is in de branche en fijn voor de families die dan een aanspreekpunt en een korte lijn hebben."

Maar van Oostrum wilde meer: "Veel mensen praten niet over de dood. Maar na een begrafenis gaat het leven voor de nabestaanden door én er zijn zoveel mooie momenten in het leven. Dat wilden we samenbrengen in de winkel." Dat gaat verder dan de kaarten voor elke gelegenheid die in de winkel te koop en binnenkort ter plekke ook zelf te ontwerpen zijn.

Alle momenten van leven krijgen een plek in de cadeauartikelen die nergens anders te koop zijn: kaarten, religieuze- en cadeauartikelen, boekjes, (woon)accessoires en meer De sinterklaasetalage trekt veel belangstelling en binnen op de tafel in de vorm van een natuurlijke levensboom brandt de sfeerverlichting voor de decemberdagen. "Wij volgen het leven echt. Kom binnen en laat je verrassen."

Meer berichten