Viduate, het toonaangevende online videobedrijf van de gebroeders Tim en Daan Viergever, is de winnaar geworden van de IJsselsteinse Ondernemersprijs 2018. (Foto: Benard Brosi)
Viduate, het toonaangevende online videobedrijf van de gebroeders Tim en Daan Viergever, is de winnaar geworden van de IJsselsteinse Ondernemersprijs 2018. (Foto: Benard Brosi) (Foto: Bernard Brosi)

Viduate wint IJsselsteinse Ondernemersprijs 2018

  Zakelijk

IJsselstein - Viduate, de onderneming van de gebroeders Tim en Daan Viergever, is de winnaar geworden van de IJsselsteinse Ondernemersprijs 2018. Wethouder Nieuwenhuizen reikt de prijs maandagavond uit tijdens een inspirerende bijeenkomst met bijzondere presentaties. Voor Viduate was er een speciaal voor de Ondernemersprijs door kunstenares Ank Borkent ontworpen beeldje.


Viduate is volledig gespecialiseerd in online video. De jury sprak haar bewondering uit voor deze creatieve broers die vanuit hun zolderkamer gegroeid zijn naar een bedrijf aan de Nijverheidsweg met tien medewerkers, allemaal IJsselsteiners. Inmiddels heeft Viduate meerdere buitenlandse vestigingen, is het strategisch videopartner van veel internationale reclamebureaus en heeft het grote opdrachtgevers als bijvoorbeeld Heineken, Total en DAF Trucks. Op de vraag hoe zij weten binnen te komen bij hun - grote - klanten is het antwoord: video! Wanneer een bedrijf info opvraagt, reageert Viduate altijd met een persoonlijke video offerte. De aandachtspanne van mensen is volgens Tim Viergever kort. ''Met een video kun je veel vertellen in een korte tijd.''
De tweejaarlijkse Ondernemersprijs is een initiatief van het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ). De prijs heeft als doel die ondernemer in het zonnetje te zetten die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de economie van IJsselstein. Bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, duurzaamheid of maatschappelijke betrokkenheid. De jury bestond uit Marieke Stigter, Arie Langerak en Menno van de Veen (afvaardiging EPIJ) en Dirk Jan van Mourik (Accountmanager bedrijven gemeente Montfoort).

Meer berichten