Logo zenderstreeknieuws.nl


De meest creatieve caravan van Nederland komt uit IJsselstein

  Zakelijk

Marsha Wiltenburg opent op 5 november haar nieuwe bedrijf Caravan2Business. Dit doet zij vanuit ’t prachtige IJsselstein door heel Nederland. Zij organiseert trainingen op maat en teambuildingsactiviteiten, omdat zij weet hoe je mensen en teams kan motiveren om anders, beter en leuker te werken. Het bijzondere is dat zij dit doet in een opgeknapte caravan. Deze opvallende groene mobiele werkplek, brengt bedrijven een inspirerende ruimte, om in te leren en te vergaderen. Kom naar de opening om een sneak peak te krijgen.

Bij het organiseren van een goede bijeenkomst (vergadering of training) hoort ook een goede locatie en omgeving, omdat je dan tot nieuwe ideeën komt. Deze caravan geeft direct inspiratie omdat je op alles mag schrijven, zelfs op de ramen. Geïnspireerd door de populaire foodtrucks, ontstond het idee om een caravan om te bouwen naar mobiele werkplek. De IJsselsteinse kluste alles zelf aan haar caravan en is na 5 maanden klaar om aan de slag te gaan.

Marsha legt uit waarom ze graag haar eigen zaak startte:

“Onderuitgezakt zittend in de zoveelste saaie meeting, mezelf opvretend over alles wat beter en leuker kan, besloot ik actie te ondernemen. Een daarvan was het opzoeken van daadkrachtige mensen en onderwerpen die energie gaven. Ik stopte met mijn baan, kreeg mijn tweede kindje en ga nu helemaal voor mijn eigen bedrijf. Ik wil mensen inspireren in m’n caravan en laten zien en ervaren hoe het ook kan.

www.caravan2business.com

Reageer als eerste
Meer berichten