't Heuveltje, de droom van Marianne de van der Wilt en Patrick van den Heuvel. (Foto: Lysette Verwegen)
't Heuveltje, de droom van Marianne de van der Wilt en Patrick van den Heuvel. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: Lysette Verwegen)

Kom binnen voor koffie en broodjes: bij 't Heuveltje

  Zakelijk

Winkelcentrum De Clinckhoeff is sinds deze week voor meer dan winkelen alleen. Bij 't Heuveltje kunnen klanten genieten van heerlijke koffie en de lekkerste broodjes.

IJSSELSTEIN - 't Heuveltje was een droom van Patrick van den Heuvel en partner Marianne van der Wilt. Van den Heuvel, al jaren bekend van de gelijknamige naastgelegen slagerij in De Clinckhoeff zag de combinatie koffie en verse broodjes met heerlijk beleg uit zijn slagerij al langer zitten. "Toen de winkel naast mij leeg kwam hebben Marianne en ik niet langer getwijfeld." In een warme gezellige sfeer zorgen Marianne en haar team voor heerlijke koffie, thee en andere dranken. Alle brood, van pistolets tot rustieke bollen, worden vers afgebakken en Van den Heuvel zorgt voor warm en koud kwaliteitsbeleg. Ook de liefhebbers van een zoete traktatie komen aan hun trekken: "We bakken zelf taart en het gebak en de koekjes bij de koffie komen bij een patissier vandaan", vertelt Marianne. De eerste klanten hebben hun weg naar 't Heuveltje al gevonden en de reacties zijn alleen maar positief. "Heerlijk, daar kom ik voor terug", zegt een van de gasten bij het afscheid. En zelfs voor wie toch liever thuis van de lekkernijen geniet: koffie en belegde broodjes kunnen ook worden meegenomen. "'t Heuveltje is een leuk verlengstuk van de slagerij en een warm ontmoetingspunt in het winkelcentrum."

Dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.30 uur.

Meer berichten