Eigenaar Theo Oosterom vertelt met kennis en ervaring over alle mogelijkheden. (Foto: Lysette Verwegen)
Eigenaar Theo Oosterom vertelt met kennis en ervaring over alle mogelijkheden. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: Lysette Verwegen)

Tuin & Terras: maatwerk en volop keus voor elk soort tuin

  Zakelijk

Bij Tuin & Terras aan de Lag Dijk-Noord 15 gaat een wereld aan mogelijkheden open voor tuinliefhebbers. Een ongekend keuze uit bestrating, tuinhout en tuinafscheidingen, terrasoverkappingen met schaduwdoek, verlichting en andere benodigdheden, maken een droomtuin voor iedereen mogelijk.

IJSSELSTEIN - Eigenaar Theo Oosterom – met 25 jaar ervaring als hovenier en met alle materialen – geeft graag deskundig advies aan particulieren, hoveniers en tuinarchitecten. "Er zijn zoveel verschillende materialen en mogelijkheden in allerlei prijsklassen. Bestrating en tuinhout is de basis, maar een droomtuin is voor iedereen mogelijk. Uit jarenlange ervaring weet ik wat er te koop is", vertelt hij. Zijn leukste gesprekken: "Een klant die komt voor een schutting, maar geen idee heeft welke materialen er zijn: van houtsoorten tot onderhoudsvriendelijk kleurvast composiet." Of een simpele bestrating: "Van tegelsoorten en vlonders van hout of composiet tot smooth tegels, af te wisselen met grindsoorten en eco-oplossingen met groen." Aanvullend is er een wereld van verlichting, overkappingen, buitenverblijven en zelfs verticaal tuinieren voor binnenplaats of balkon. "Alles op maat en naar wens en mogelijkheden van de klant. Je kan overal iets leuks van maken, maar wees creatief en begin met een goed plan." Oosterom laat graag alle mogelijkheden zien. Kijk op: www.tuinenterras.nl/ijsselstein-utrecht.

Meer berichten