Alberto Lopez Silvosa en Monique van Lonkhuijzen namen het met hun team op tegen keukens uit het hele land. (Foto: Eike Michler)
Alberto Lopez Silvosa en Monique van Lonkhuijzen namen het met hun team op tegen keukens uit het hele land. (Foto: Eike Michler) (Foto: Eike Michler)

La Cosina 'beste Paella-restaurant'

  Zakelijk

IJsselstein - Het Spaans Verkeersbureau heeft Tapasbar La Cosina de España uitgeroepen tot Beste Paella restaurant 2018.

Ter gelegenheid van Wereld Paella Dag op op 20 september daagde het Spaans Verkeersbureau samen met Turismo de Valencia Spaans georiënteerde restaurants uit gedurende een week te strijden voor de titel ‘Beste Paellarestaurant van Nederland 2018'. Gasten konden tijdens die ‘paellaweek’ hun stem uitbrengen op hun favoriete restaurant. Tapasbar La Cosina de España van Alberto Lopez Silvosa en Monique van Lonkhuijzen nam het op tegen keukens aan de kust, van Vlissingen tot Egmond aan Zee, restaurants in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht of gelegen in bourgondische steden van ‘s Hertogenbosch tot in Limburg. De tapasbar van Alberto en Monique aan het Vingerhoekhof mocht de titel in ontvangst nemen.
Dat Alberto zijn in Valencia behaalde Maestro Arrocero graad met recht verdient - master in paella koken - liet zich zien in de uitslag. Negen deelnemers scoorden niet onder de 8,4. Tapasbar La Cosina werd door 105 bezoekers met een uiteindelijke score van 9,7 het hoogst beoordeeld. Alberto en Monique zijn er trots op dat gasten hun keuken hoog waarderen: ''Onze klantenkring complimenteert ons vooral over de continuïteit en warme sfeer. We proberen onze gasten altijd te verrassen met nieuwe tapas en regelmatig presenteren we live muziek.''

Meer berichten