Logo zenderstreeknieuws.nl


Financieel scheidingsadviseur Maud Koch kan een scheiding van begin tot einde regelen. In het belang van beide cliënten, in goede harmonie en met warmte. (Foto: Lysette Verwegen)
Financieel scheidingsadviseur Maud Koch kan een scheiding van begin tot einde regelen. In het belang van beide cliënten, in goede harmonie en met warmte. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

Financieel advies in harmonie bij echtscheiding

  Zakelijk

LOPIK - De beëindiging van een huwelijk of relatie is meestal het begin van een turbulente en onzekere periode. Er is tijd nodig voor verwerking en emoties én er moet veel geregeld worden. Dan is een uitgebreid deskundig advies over de financiële zaken en gevolgen onmisbaar.

Maud Koch heeft zich daar als financieel scheidingsadviseur in getraind en gespecialiseerd. "Ik kan de hele scheiding regelen; van het ouderschapsplan en verdeling tot indiening van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank." Ze werkt zelfstandig: "Dat komt de efficiency en de discretie ten goede. Cliënten hebben alleen met mij te maken, ik kan flexibel werken en het advies is maatwerk op het doel dat de cliënten in samenspraak willen bereiken." Persoonlijk contact staat hoog in haar vaandel. "Jaarlijks gaan er 90.000 paren uit elkaar, waar ongeveer 33.000 minderjarige kinderen bij zijn betrokken. Dan is harmonie en warmte belangrijk." Ze weet het uit eigen ervaring. "Een scheiding is emotioneel, juridisch, fiscaal en financieel." Een meerwaarde van haar advies is haar gedegen financiële opleiding en expertise. "Neutraal en in het voordeel van de cliënten. Ik kan de financiën voor beide partijen uitgebreid berekenen en regelen." Dat gaat verder dan de bekende mediation. Haar kantoor aan de Fabrieksweg 12H straalt warmte uit. "Ook dat is belangrijk", vindt ze.

www.maudkoch.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden