Logo zenderstreeknieuws.nl


Foto: Bike Totaal IJsselstein
Foto: Bike Totaal IJsselstein

Sleutelcursussen Bike Totaal IJsselstein slaan aan

  Zakelijk

IJsselstein - Bike Totaal IJsselstein organiseert al enkele jaren cursussen voor haar klanten. Deze winter gaat het om de sleutelcursus. De cursussen blijken een succes. Alle data zijn inmiddels volgeboekt. 

Woensdag 7 december was de eerste cursus, 14 december de tweede en op 25 januari is er een sleutelcursus speciaal voor vrouwen. De lessen worden gegeven door fietstechnicus Renske van der Haar. Alle cursussen zijn inmiddels volgeboekt, mede dankzij de samenwerking met het Kursus Project IJsselstein.

In de cursus leren de deelnemers onder meer hoe ze snel en efficiënt de racefiets en mountainbike kunnen schoonmaken, de slijtage van ketting en tandwielen kunnen meten, een band wisselen, derailleurs afstellen en remblokjes kunnen monteren.

Bang dat klanten na de cursus niet meer in de werkplaats komen is Renske van der Haar niet: ''Het gaat om basiskennis, waardoor het fietsplezier toeneemt omdat je jezelf in de praktijk beter kunt redden en je fiets fijner rijdt. Daar is de klant alleen maar mee gebaat en dus delen we onze kennis graag.''

Vanuit hetzelfde idee verzorgt Bike Totaal IJsselstein op woensdag 12 april weer een E-bike rijcursus. Tijdens deze cursus van een ochtend leren de deelnemers de kneepjes van het veilig en zuinig rijden op een E-bike. Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden door een mail te sturen aan info@biketotaalijsselstein.nl

Reageer als eerste
Meer berichten