Logo zenderstreeknieuws.nl


Wethouder Gerrit Spelt van de gemeente Lopik gaf het startsein door het slaan van een feestelijke paal. Foto: Heilijgers
Wethouder Gerrit Spelt van de gemeente Lopik gaf het startsein door het slaan van een feestelijke paal. Foto: Heilijgers

Bouw tweede fase Benschop-Oost van start

  Zakelijk

Benschop - Projectontwikkelaar Heilijgers en de toekomstige bewoners van Benschop-Oost hebben de start van de bouw van Benschop-Oost fase 2 gevierd.

Wethouder Gerrit Spelt van de gemeente Lopik heeft donderdagmiddag 12 januari door het slaan van de feestelijke paal het startsein gegeven aan de start van de bouw. Daarna konden de kopers kennis met elkaar en met de huidige bewoners van deze wijk maken en alvast hun huisnummer in elkaar knutselen voor hun toekomstige woning.

In fase 2 komen 50, veelal dezelfde woningtypes als in fase 1. Zo zijn er de eengezinswoningen, (senioren) bungalows en kleine en grote twee-onder-een-kapwoningen. Ook komen in deze fase de rug-aan-rug starterswoningen. Deze woningen hebben samen de uitstraling van een boerderij. De resterende 8 woningen zijn voor de woningstichting Goed Wonen. Alle woningen in deze fase zijn reeds verkocht. In fase 1 is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar.

Meer informatie?
Neem contact op met Schep Makelaardij via telefoonnummer 0182-38 30 38.
Informatie over de woningtypen is te vinden op de website www.benschop-oost.nl of volg Facebook/BenschopOost

Reageer als eerste
Meer berichten