Logo zenderstreeknieuws.nl


Hessel Swartjes en Tom van Oekelen gaan met Mijn financier.nl voor het beste advies. FOTO: Lysette Verwegen
Hessel Swartjes en Tom van Oekelen gaan met Mijn financier.nl voor het beste advies. FOTO: Lysette Verwegen

Mijn financier.nl voor financieel maatwerk in hartje IJsselstein

  Zakelijk

IJsselstein - IJsselsteiners Hessel Swartjes en Tom van Oekelen zijn de gezichten van Mijn financier.nl: voor onafhankelijk financieel advies van hypotheek tot lening of verzekering en andere financiële producten.

De naam Mijn financier.nl is bewust gekozen. Het geeft aan dat ook digitale dienstverlening mogelijke is, zoals videoconference. "Wij willen er zijn voor iedereen: voor wie financiële producten volledig digitaal wil regelen tot klanten die het prettig vinden naar ons te komen of liever thuis advies krijgen."

Met hun bedrijf verwezenlijken ze hun droom. "We kennen IJsselstein en hebben een uitgebreid netwerk van banken en organisaties tot notarissen en makelaars." En ambities: "We zijn van alle ontwikkelingen op de hoogte en doen alles zelf, zodat de klant één aanspreekpunt heeft."

Digitaal of in een persoonlijk gesprek: "Het gaat ons erom dat een klant het best passende financiële product krijgt." Het gaat dan niet alleen om de laagste lasten. "Het gaat vooral om de voorwaarden die het best bij de omstandigheden passen. Maatwerk", weet Van Oekelen. "Vaak merken we in een eerste gesprek dat mensen niet precies weten wat ze willen of wat er mogelijk is omdat de financiële markt in ontwikkeling is. Juist dan is een goed advies belangrijk, net als de nazorg."

Kijk voor meer informatie op www.mijnfinancier.nl of kom langs op de Vingerhoekhof 6A in IJsselstein.

Reageer als eerste
Meer berichten