Natasja Vissers opende haar Tassies Haak & Breiboetiek, vol kleur en inspiratie, garens en toebehoren. (Foto: Lysette Verwegen)
Natasja Vissers opende haar Tassies Haak & Breiboetiek, vol kleur en inspiratie, garens en toebehoren. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

'Tassies' Haak & Breiboetiek juweeltje in de Kerkstraat

  Zakelijk

IJSSELSTEIN – De Kerkstraat heeft er een juweeltje bij. Natasja Vissers opende op nummer 18 haar Tassies Haak & Breiboetiek. Een winkel vol kleur en inspiratie, garens en toebehoren voor iedereen - van 20 tot 80 jaar - die van haken en breien houdt.

Haken is hip en haar vaste klanten weten de weg naar de winkel al te vinden en zijn blij met het gratis parkeren. Ook veel IJsselsteiners hebben de winkel al ontdekt. Een 'haakloze' klant vertelt: "Al mijn projectjes zijn af. Ik wil een omslagdoek gaan haken." Natasja voorziet haar van deskundig advies over de garens die ze kan gebruiken, het patroon en beantwoordt vragen over de haaksteken. Ze leerde het allemaal van haar oma. "Er zijn tien basissteken die je kunt combineren." Met mooie garens en leuke patronen is er van alles te maken: van knuffels tot kleding, dekens, speelmateriaal en woonaccessoires tot een verjaardagstaart. Ze verhuisde uit Nieuwegein omdat ze wilde uitbreiden in een gezellige winkelstraat. Dat is prima gelukt." Eind februari start ze haar workshopprogramma. Kijk voor informatie op www.tassieshaakwinkel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Meest gelezen

Fruit plukken 16/9
 

Meeste reacties

Het Oude Normaal 1 2/9