Afbeelding

Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club

Sport 723 keer gelezen

IJSSELSTEIN • De hoofdtrainer van de zaterdagselectie van VVIJ, Mo Touh, heeft besloten om in het nieuwe seizoen VVIJ te verlaten en over te stappen naar een nieuwe uitdaging bij SV Houten. Deze beslissing heeft hij na zorgvuldige overweging genomen. Mo neemt aan het einde van het seizoen afscheid van zijn team.

Met zijn leiderschap heeft Mo een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en prestaties van de zaterdagselectie gedurende zijn periode bij de club. Zijn passie voor het spel hebben geleid tot dit succesvolle seizoen waarbij VVIJ1 tot nu toe bovenaan staat. VVIJ gaat er samen met Mo voor om deze plaats tot eind van het seizoen vast te houden. 

Voorzitter Rob de Vries: “Hoewel het vertrek van Mo een verlies is voor onze club, begrijpen we zijn verlangen naar een nieuwe uitdaging. We zijn dankbaar voor de prestaties die hij dit seizoen en voorgaande jaren met onze zaterdagselectie heeft geleverd. We wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige rol bij SV Houten.” Mo antwoordt hierop: “Het is een dubbel gevoel om deze keuze te maken. Ik ga met plezier naar de club. De sfeer in de groep en met de supporters is goed. We spelen dit seizoen voor promotie en daar gaan wij nog steeds voor. Ondanks dat ik in januari besloot om nog een jaar te blijven, is het toch tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dat wordt bij SV Houten. Het boek van VVIJ sluit ik met een goed gevoel.”

Het bestuur van VVIJ is momenteel bezig met het zoeken naar een geschikte opvolger voor de positie van hoofdtrainer. “We zijn vastbesloten om een gekwalificeerde en gepassioneerde leider te vinden die de tradities en ambities van onze club voortzet. De staf blijft. Daarmee hebben we een stabiele basis en gaan we dit seizoen nog steeds samen voor promotie”, aldus De Vries.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Aangehouden Montfoortse drugsdealer krijgt last onder dwangsom Nieuws 3 mei, 10:40
Afbeelding
Podcast 'Iconen van de Geschiedenis' over het verraad van Benschop Nieuws 1 mei, 22:56
• Foto ter illustratie
Provincie Utrecht geeft korting op fietshelm Nieuws 1 mei, 11:56
• In de Basiliek aan de Nicolaasstraat.
Gedichten van leerlingen bij Dodenherdenking in IJsselstein Nieuws 1 mei, 11:00
• Willem kan precies vertellen waarom dit werk geweldig is.
Wie helpt Willem (78) in de dierenweide bij Ewoud? Nieuws 1 mei, 08:00
• De natuurspeeltuin in het Montfoortse Stadspark is bijna klaar.
Aanleg natuurspeeltuinen uiteindelijk toch haalbaar Nieuws 30 apr, 16:37
• Terug naar de jaren 70 met ABBA Fever.
Drie dagen lang feest met IJsselstein Live Nieuws 30 apr, 16:21
Afbeelding
BMM Band houdt aangename traditie in ere Nieuws 30 apr, 15:50